Cremos elvețian Chard pentru practica mea de Ziua Recunostintei

Cremos elvețian Chard pentru practica mea de Ziua Recunostintei
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Chard elvețian cremos pentru practica mea de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 177 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte de cocos, ghimbir, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste Cremoase Din Brânză Elvețiană, Chard Elvețian Cu Trufe Cremoase, și Cremă Elvețiană cremoasă cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și chile și gătiți până când sunt fragede și parfumate, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați frunze de smog, lapte de cocos și apă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când smogul este fraged, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista