Cremos Coco-Nana Plăcintă
Plăcinta cremoasă Coco-Nana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nucă de cocos, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Coco-Nana pâine, Clătite vegane Coco-nana, și Oat ' nana Pucks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea.
Bateți laptele și gălbenușurile de ou până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe, amestecând constant, 16 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și 1 linguriță de vanilie.
Aranjați felii de banane în partea de jos a produselor de patiserie coapte; se toarnă cremă peste banană.
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și 1/8 linguriță de sare la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 1/3 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Se amestecă restul de 1/4 linguriță de vanilie.
Intinde bezea peste umplutura fierbinte, sigiland pana la marginea patiseriei.
Coaceți la 325 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Se presară cu 1/2 cană de nucă de cocos rămasă.