Creme de vanilie cu căpșuni în Cassis
Dacă $3.71 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cremele de vanilie cu căpșuni în Cassis ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 232 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr superfin, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Căpșuni cu vin roșu și Cassis, Creme De Lapte Cu Căpșuni, și Mango congelat, Cassis de mure și mozaic de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 site peste boluri; căptușiți site cu pânză de brânză sau prosop de bucătărie umed. Lingură iaurt în 1 sită; lingură fromage blanc în a doua sită. Acoperi; se răcește peste noapte. Răzuiți iaurtul scurs și fromage blanc într-un castron mare; bateți pentru a combina. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Se amestecă ușor în 3 linguri de zahăr și coaja de lămâie.
Bateți albușul de ou într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți ușor albușul de ou în amestec de brânză. Împărțiți între 6 boluri mici. Capac; se răcește cel puțin 8 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Aruncați fructe de pădure, 2 linguri de zahăr și cassis într-un castron mare.
Lăsați să stea până când boabele eliberează sucuri, amestecând ocazional, cel puțin30 de minute și până la 2 ore.
Cerneti sau presarati zaharul brun uniform peste fiecare desert. Puneți fructe de pădure și sucuri peste.
* O cremă de brânză moale, proaspătă; Disponibil în secțiunea frigorifică a multor supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.