Creme Brulee I

Creme Brulee s-ar putea să fie doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de zahăr brun, gălbenușuri de ou, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mediu cu mixer electric la viteză mare, 5 minute sau până când este gros și galben deschis. Bateți treptat în zahăr.
Încălziți crema în cratiță medie la foc mediu până când este fierbinte la atingere. Puțin câte puțin, astfel încât ouăle să nu se coaguleze, amestecați jumătate din smântână în amestecul de gălbenușuri de ou. Apoi amestecați tot gălbenușul de ou și amestecul de smântână în crema rămasă în cratiță. Gatiti, amestecand continuu, la foc mic, 5 pana la 8 minute, pana cand amestecul se ingroasa; nu fierbeți.
Se toarnă crema în placa de plăcintă de 9 inci, se acoperă și se dă la frigider 2 până la 24 de ore.
Înainte de servire, presărați cu zahăr brun și puneți-l sub pui de carne preîncălzit sau folosiți o torță de bucătărie pentru a topi zahărul.
Serviți cu fructe de pădure.