Crema de piept de pui

Crema de piept de pui
Crema de piept de pui este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 245 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, lapte, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Încercați Piept De Pui Cu Smântână, Crema de piept de pui de ciuperci, și Piept de pui în cremă Pancetta cu mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inci și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Amestecați supa cu cutia de supă de lapte / jumătate și jumătate/apă (dacă doriți, folosiți 2 cutii pentru a face sosul mai gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
ApăApă
LapteLapte
4
Se toarnă amestecul de supă uniform peste pui și se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când puiul nu mai este roz și este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista