Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo)

Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită, Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, și Sopes De Cartofi-Chorizo Cu Cremă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2-3 minute.
Adăugați usturoiul, scallionul, cartofii, morcovii și chimenul. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se rumenesc, amestecand des.
Adăugați bulionul de pui, vită sau legume, fasolea, pasta de roșii și amestecați. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Transferați supa într-un blender sau folosiți un blender de imersie și curățați supa până se omogenizează.Întoarceți supa în oală. Gatiti aproximativ 2 minute si asezonati dupa gust.Laddle în boluri și adăugați chorizo și cilantro pentru garnitură.