Crearea tortului de nuntă necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 231 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 104. Este perfect pentru Nunta. Mergeți la magazin și ridicați sfoară, cremă dublă din carton, nivel mediu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 523 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Proiect Tort De Nunta: Tortul Este Copt, Tort De Nunta, și Tort De Nunta Alb.
Instrucțiuni
1
Acoperiți tortul cu fructe cu marțipan: cum se face: fierbeți gemul de caise cu 2 lingurițe de apă și sitați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Marțipan
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Ungeți placa de tort de 15 cm cu puțin din gemul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
3
Tăiați partea superioară rotunjită a tortului și întoarceți-o cu capul în jos pe tablă. Măsurați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu sfoară, tăiați la lungime și puneți șirul deoparte.
1
Adăugarea de caș de lămâie de bună calitate sau ganache de ciocolată mătăsoasă transformă simplebuttercream într-o umplutură îngăduitoare.Cum o faci: mai întâi fă crema de unt. Bateți untul până devine cremos, apoi bateți treptat în cernutfierberea zahărului. Se cântărește 600g / 1lb 5oz din amestec și se amestecă 5 linguri de caș de lămâie în el. Într-o tigaie mică, aduceți crema doar la fierbere, apoi turnați peste ciocolată. Se lasă să stea 2 minute, apoi se amestecă până se omogenizează. Odată răcit, dar încă lichid, pliați în crema de unt de bază rămasă. Odată ce fiecare tort este complet rece, nivelați partea superioară folosind un cuțit lung zimțat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Stropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Întindeți puțin din crema de unt corespunzătoare peste placa de tort subțire potrivită. Întoarceți tortul cu capul în jos pe scândură și periați peste tot cu un strat subțire de gem de caise cernut – acest lucru ajută la prevenirea pătrunderii firimiturilor rătăcite în crema de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Tăiați în trei straturi orizontal-nu vă faceți griji dacă tăiați straturile neuniform, deoarece nu va afecta tortul finit. Dacă este o zi fierbinte sau caldă în bucătăria dvs., puneți la frigider prăjiturile pentru o vreme – le va întări și va ușura tăierea și ridicarea. Ridicați fiecare strat pe măsură ce îl tăiați și lăsați-l deoparte, astfel încât atunci când re-stivați straturile să fie în ordinea corectă.Dacă ați făcut crema de unt în avans și s-a întărit ușor, încălziți la cuptorul cu microunde la dezghețare timp de 10 secunde și bateți bine. Folosind un cuțit de paletă, întindeți aproximativ 1/4 din crema de unt peste primul strat al tortului. Pentru tortul cu lămâie, învârtiți încă o lingură de caș de lămâie peste glazură. Stivați straturile rămase în acest fel, răspândind toată glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului, netezind-o în jos pentru a întâlni baza tortului din carton. Neteziți peste tot cu cuțitul paletei și lăsați-l deoparte. Prăjiturile sunt acum gata de acoperire cu glazură gata de rulat. Umplute cu cremă de unt și înghețate, prăjiturile se vor păstra până la 3 zile.Acoperiți toate prăjiturile cu glazură gata de rulat: următoarea etapă este să colorați subtil diferitele niveluri cu pastele de colorare Fildeș, Roz închis și crem.Cum se face: numai pentru tortul cu fructe de marțipan, mai întâi periați ușor cu apă răcită și fiartă pentru a ajuta gheața. Pentru toate prăjiturile, pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură și frământați glazura până când este flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Caș De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și Verde
Coji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
Legume Din Amestec Din California
4
Adăugați câteva pete de colorant alimentar cu o scobitoare sau capătul unei frigărui – fiți foarte blând, deoarece puțin merge mult. Lucrați culoarea până când aveți o pastă netedă și uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Adăugați mai mult și frământați din nou dacă doriți ca culoarea să fie mai intensă.Pudrați ușor din nou suprafața de lucru și rotiți glazura într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi părțile laterale și partea superioară a tortului, cu puțin exces. Utilizați șir pentru a măsura ca înainte. Ridicați glazura peste tort, folosind sucitorul pentru a vă ajuta.Neteziți glazura din jurul tortului cu mâinile, apoi tăiați excesul cu un cuțit ascuțit. Se lasă peste noapte să se usuce. Odată înghețat, păstrați timp de 3 zile. După ce ați înghețat prăjiturile, acoperiți baza de 35 cm. Periați ușor cu apă fiartă răcită și acoperiți cu glazură de culoarea fildeșului. Tăiați și lăsați peste noapte să se usuce.STIVAȚI prăjiturile: diblurile conferă stabilitate și rezistență prăjiturilor cu niveluri. Măsurând și tăind diblurile la aceeași lungime, oferiți o platformă uniformă pentru următorul tort pe care să stați, chiar dacă tortul dvs. este puțin ciudat. Pentru acest tort, nivelurile sunt stivuite ca niște trepte, chiar în centru.Cum o faci: într-un castron mare, bateți treptat zahărul glazurat în albușul de ou până când este gros și neted. Acoperiți cufilm de curățare până când este gata de utilizare. Începând cu tortul cu ciocolată, introduceți trei tije de dibluri într-un triunghi, ușor decalate într-o parte și nu mai late decât baza tortului cu lămâie care va sta deasupra. Cu un stilou permanent, marcați ușor unde ajunge vârful glazurii pe diblă. Scoateți cu grijă diblurile și aliniați-vă pe suprafața de lucru. Folosind o riglă, marcați din nou fiecare tijă până la cel mai înalt punct. Marcați diblurile cu foarfece în jurul noilor semne și fixați plasticul curat. Reintroduceți tijele în găurile lor originale, cu capătul rotunjit în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Stropi în Formă De Inimă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
Coji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Foarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Faceți tortul cu fructe și acoperiți cu marțipan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
1
Faceți prăjiturile cu ciocolată și lămâie dacă faceți proaspete – păstrați bine rapped în pergament de copt și folie alimentară într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Coji De La Lamaie
2
Faceți crema de unt de ciocolată și lămâie și păstrați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Coji De La Lamaie
3
Faceți prăjiturile cu ciocolată și lămâie dacă faceți proaspete – păstrați bine învelite în pergament de copt și folie alimentară într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Coji De La Lamaie
1
Umpleți și acoperiți prăjiturile cu ciocolată și lămâie cu cremă de unt și acoperiți toate prăjiturile și placa cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și Verde
Coji De La Lamaie
1
Stivați prăjiturile și decorați cu petale odată ce prăjiturile sunt la locul lor.