Crazed mama e ușor friptură și Garam Masala Naan-wiches

Crazed Mama ' s easy Steak și Garam Masala Naan-wiches ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 563 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de piper, sare, crenguțe de năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Ușor Garam Masala, și Ușor de pui Tikka Masala cu aragaz usturoi Naan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un 8-sau 9-in. vas de sticlă, amestecați ulei de măsline, suc de lămâie, garam masala, 1/2 linguriță. sare și piper. Întoarceți friptura în amestec și lăsați la marinat la temperatura camerei 1 oră.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură foarte mare (550 până la 650; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 1 până la 2 secunde). În timp ce grătarul se încălzește, preîncălziți grătarul de gătit timp de cel puțin 10 minute.
Se toarnă marinada într-o tigaie mică și se aduce la foc mic; se ia de pe foc.
Se toarnă 1 lingură. apă într-un blender, porniți, stropiți în marinată și învârtiți pentru a emulsiona.
Friptură la grătar, acoperită, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pentru mediu-rar (tăiat pentru a testa). Ridicați pe o placă și acoperiți ușor cu folie.
Grill naan, întorcându-se o dată, până când este fierbinte și ușor crustă, 1 până la 2 minute. Ridicați-vă la bord.
Felie subțire friptură peste cereale.
Lăsați fiecare persoană să aranjeze carne și năsturel peste jumătate din fiecare naan.
Stropiți sosul deasupra, presărați sare după gust și pliați naan în jumătate pentru a face un sandviș.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.