Cranberry Vanilie Coffeecake
Cranberry Vanilla Coffeecake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 452 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați afine, plus 1 lingură de unt, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cranberry Vanilie Coffeecake, Cranberry Coffeecake, și Tort De Cafea Cu Afine-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Ungeți cu generozitate o tigaie rotundă de 9 x 2 inci. Linia de jos cu o rundă de hârtie pergament și pergament de unt.
Răzuiți semințele din boabele de vanilie într-un robot de bucătărie cu vârful unui cuțit (rezervați păstăi pentru o altă utilizare, dacă doriți).
Adăugați zahăr și puls pentru a combina.
Transferați într-un castron.
Pulse cranberries cu 1/2 cană de zahăr vanilat în procesor până când se toacă fin(nu pur și simplu).
Bateți împreună 2 căni de făină, praf de copt și sare.
Bateți împreună 1 baton de unt și 1 cană de zahăr vanilat într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiți partea și partea inferioară a bolului. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și laptele alternativ în loturi, începând și terminând cu făină, până când se combină.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie, apoi lingurați afine peste el, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii. Se acoperă cu aluatul rămas și blatul neted.
Amestecați restul de 1/4 cană de zahăr vanilat cu lingura rămasă fiecare de unt și făină folosind vârful degetelor. Se sfărâmă deasupra tortului.
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în tort (nu în umplutura de afine) iese curată și partea începe să se îndepărteze de tigaie, 45 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se scoate din tigaie și se răcește complet, cu firimitura în sus.
Coffeecake poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, înfășurat strâns, la temperatura camerei.