Cranberry Pear Crisp este un vegetarian desert. O porție conține 250 de calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, nucșoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pere Crisp, și Pear-Cranberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați pere și afine; stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați zahărul, făina, coaja de lămâie, scorțișoara și nucșoara; se amestecă în amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Scorțișoară
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Pere
3
Transfer la un 8-in. vas de copt pătrat acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Pentru topping, într-un castron mic, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, inul și sarea. Se amestecă untul și uleiul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe De In
Ovăz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se presară peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
6
Coaceți la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până când toppingul este maro auriu și fructele sunt fragede.