Cranberry-Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 512 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pear Crisp, și Pear-Cranberry Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați afinele proaspete și uscate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 1 cană de zahăr, 3 linguri de apă și vanilia și aruncați pentru a acoperi. Smash ușor cu un masher de cartofi sau furculiță pentru a sparge o parte din afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Adăugați perele, scorțișoara, ienibaharul și 2 linguri de făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®
4 Lingurite Nuci Tocate
5
Transferați într-un vas de copt de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1
Se amestecă restul de 1 cană de făină, nucile pecan, ovăzul, restul de 1/2 cană de zahăr și sarea într-un bol mediu, apoi se amestecă untul topit. Folosiți degetele pentru a ciupi toppingul în smocuri mici și presărați-l peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Coaceți până când fructul clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.