Cranberry-Pear Crisp

Cranberry-Pear Crisp
Cranberry-Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 512 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cranberry Pear Crisp, Cranberry-Pear Crisp, și Pear-Cranberry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați afinele proaspete și uscate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 1 cană de zahăr, 3 linguri de apă și vanilia și aruncați pentru a acoperi. Smash ușor cu un masher de cartofi sau furculiță pentru a sparge o parte din afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Adăugați perele, scorțișoara, ienibaharul și 2 linguri de făină și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
5
Transferați într-un vas de copt de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1
Se amestecă restul de 1 cană de făină, nucile pecan, ovăzul, restul de 1/2 cană de zahăr și sarea într-un bol mediu, apoi se amestecă untul topit. Folosiți degetele pentru a ciupi toppingul în smocuri mici și presărați-l peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Coaceți până când fructul clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Serviți cald sau la temperatura camerei.
4
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista