Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cranberry Frangipane Crostatan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Crostata de pere și Frangipane cu glazură de oțet de zmeură, Tarta Cu Frangipan Cu Pecan De Afine, și Crostata de pere și afine.
Instrucțiuni
1
Faceți produse de patiserie: într-un robot de bucătărie, făină pulsată și sare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și rotiți 3 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Stropiți în 1/3 cană de apă cu gheață, pulsând până când amestecul se reunește într-o minge shaggy, dar are încă bucăți de unt. Formați-vă într-un disc, înfășurați etanș și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
Folie
4
Faceți umplutură: bateți untul și 1/4 cană plus 2 linguri. zahăr într-un castron cu un mixer la viteză medie până la lumină și pufos. Treceți la viteză mică, apoi amestecați migdale, apoi ou, apoi făină, extracte și sare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Se amestecă afine, rămânând 1/4 cană de zahăr și 1 lingură. apă într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Rulați patiseria pe o suprafață de lucru înmuiată într-un 14-in. cerc, întorcând patiseria și pudrând cu făină pentru a preveni lipirea. Tăiați marginile, apoi transferați pe o bucată de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Întindeți frangipanul peste patiserie, lăsând un 3-in. frontieră. Top frangipane cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Îndoiți marginea aluatului în sus și peste afine, plisând aluatul pe măsură ce mergeți (fructele de pădure vor fi descoperite în centru). Apăsați pe pliuri pentru a sigila, apoi transferați crostata pe pergament pe o foaie de copt cu margini. Se răcește 30 de minute (altfel se va scurge patiseria).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Perie crusta cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ouă
11
Coaceți crostata până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Slăbiți din tigaie cu o spatulă cât este încă fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
12
Faceți înainte: patiserie, până la 1 zi, răcită. Frangipan, până la 2 zile, răcit etanș; reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare. Sau coaceți crostata cu 2 zile înainte; Păstrați la rece, apoi reîncălziți la 350 timp de 15 minute.