Cranberry Challah
Cranberry Challah ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. O porție conține 349 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de sare kosher, făină universală, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Challah, Challah, și Challah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați drojdia cu 1 cană de apă caldă și 2 lingurițe de zahăr; lăsați să stea 5 minute până la barbotare.
În vasul unui mixer de stand, amestecați împreună ulei vegetal, 2 ouă, sare și zahăr rămas.
Se adaugă amestecul de drojdie.
Adăugați făină și amestecați până când se adună. Atașați cârligul de aluat și frământați aluatul la viteză medie până când este strălucitor și elastic, aproximativ 10 minute.
Transferați aluatul într-un castron mare cu ulei și acoperiți cu un prosop de vase.
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească încă 1/2 oră.
Frământați în afine. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale.
Rulați fiecare piesă într-un fir de aproximativ 12 inci.
Așezați șuvițe paralele între ele pe o foaie de copt. Apăsați un capăt al firelor împreună. Luați șuvița cea mai îndepărtată spre dreapta și țeseți-o spre stânga prin celelalte șuvițe folosind acest model: peste 2 șuvițe, sub 1 șuviță, peste 2 șuvițe. (Vezi nota) repetați din nou, începând întotdeauna cu cea mai îndepărtată șuviță dreaptă, până când șuvițele sunt împletite. Tuck resturile se termină împreună.
Se lasă să se odihnească 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. bateți oul rămas cu 1 linguriță de apă.
Periați pâinea peste tot cu spălarea ouălor.
Coaceți pâinea, până devine aurie, aproximativ 35 de minute.