Cran-Jeleuri De Zmeură
Cran-zmeura jeleuri necesită aproximativ 8 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 50. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec jell-O cu aromă de zmeură, zahăr, sos de afine jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Jeleuri De Afine-Zmeură, Cremă de trandafiri și jeleuri de zmeură, și Cran-Plăcintă Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 8x8 inci cu hârtie cerată; înveliți hârtia cu ulei vegetal.
Combinați 1 cană de zahăr, sos de merișor jeleu și jeleu de zmeură se amestecă într-o cratiță la foc mediu, amestecând până când zahărul și gelatina s-au dizolvat. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute, amestecând des.
Amestecați nucile în bomboane.
Turnați bomboanele în tigaia pregătită și lăsați să se stabilească la temperatura camerei peste noapte.
Tăiați bomboanele în pătrate și rotiți pătrate în zahăr.
Așezați bomboanele îndulcite pe hârtie cerată pentru a le seta.