Crackers De Lună Cu Cheddar De Mac
Poppy Cheddar Moon Crackers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 20 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, făină de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți de migdale-Mac cu brânză de vaci și miere, Biscuiți de ovăz și Cheddar, și Biscuiti Cheddar-Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, făina de porumb, semințele de mac, sarea și praful de copt într-un castron mare. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați brânză și 4 linguri de apă rece și amestecați cu o furculiță (sau puls) până se încorporează. Dacă amestecul este încă uscat, adăugați suficientă lingură de apă rece rămasă până când amestecul se ține împreună pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru. Cu călcâiul mâinii, ungeți aluatul de 3 sau 4 ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul, apoi împărțiți aluatul în jumătate. Apăsați fiecare jumătate într-un disc, apoi răciți, învelit în folie de plastic, până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Rulați 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată (păstrați discul rămas răcit până când este gata de utilizare) cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci și tăiați cât mai multe luni semilună cu tăietorul.
Transferați pe foi de copt, aranjându-le la o distanță de 1/2 inch. Adunați resturi, apoi reluați și tăiați.
Bateți ușor oul cu apă caldă într-un castron mic pentru spălarea ouălor. Periați ușor semilunele cu spălarea ouălor și înțepați peste tot cu o furculiță, apoi presărați sare de mare.
Coaceți, comutând poziția foilor la jumătatea drumului, până la auriu, 12 până la 14 minute. Se răcește complet pe foi pe rafturi. Faceți mai mulți biscuiți cu aluatul rămas (foi de copt reci între loturi).
Crackers păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.