Cracker cu vârf de sardină și piper

Cracker cu vârf de sardină și piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați crackerul cu sardină și piper. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sardină, piper piquillo, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Terina de sardină și ardei roșu a lui Daniel, Tartine cu ardei Piquillo și Sardine, și {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista