Crabul creol și Chowder de porumb

Crabul creol și Chowder de porumb
Crabul creol și Chowder de porumb este un pescatarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sâmburi de porumb, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chowder De Porumb De Crab, Chowder de porumb și Crab, și Chowder de Crab și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se amestecă ceapa, ardeii jalepeno, țelina și un vârf de sare. Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se amestecă condimentele de fructe de mare și ardeiul cayenne în amestecul de ceapă; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Presărați făină peste amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se toarnă 2 1/2 căni de apă, 1/2 lire boabe de porumb și 2 uncii de carne de crab în amestecul de ceapă; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
CrabmeatCrabmeat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Puneți 1 cană de apă, 1/2 lire boabe de porumb și usturoi într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă piureul de porumb în cuptorul olandez și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți până când praful este mai gros și culoarea se adâncește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se amestecă 6 uncii de carne de crab, boia de ardei și smântână grea în pudră. Se condimentează cu sare și piper după gust; garnisiți cu ceapă verde și un vârf de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CrabmeatCrabmeat
ChowderChowder
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista