Crabul creol și Chowder de porumb
Crabul creol și Chowder de porumb este un pescatarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sâmburi de porumb, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chowder De Porumb De Crab, Chowder de porumb și Crab, și Chowder de Crab și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; se amestecă ceapa, ardeii jalepeno, țelina și un vârf de sare. Gatiti pana cand ceapa este moale si translucida, 7-10 minute.
Se amestecă condimentele de fructe de mare și ardeiul cayenne în amestecul de ceapă; gatiti 30 de secunde.
Presărați făină peste amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până când amestecul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Se toarnă 2 1/2 căni de apă, 1/2 lire boabe de porumb și 2 uncii de carne de crab în amestecul de ceapă; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Puneți 1 cană de apă, 1/2 lire boabe de porumb și usturoi într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Se toarnă piureul de porumb în cuptorul olandez și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți până când praful este mai gros și culoarea se adâncește, aproximativ 45 de minute.
Se amestecă 6 uncii de carne de crab, boia de ardei și smântână grea în pudră. Se condimentează cu sare și piper după gust; garnisiți cu ceapă verde și un vârf de piper cayenne.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau