Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați crabi cu coajă moale cu compot de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 33g de proteine, 113g de grăsime, și un total de 2133 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de tei, semințe de coriandru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crabi Picante Cu Coajă Moale, Crabi cu coajă moale cu salată Farro, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict.
Instrucțiuni
Pregătiți compotul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. miez roșiile și înjumătățiți transversal, apoi stoarceți semințele.
Puneți roșiile tăiate în sus pe o foaie de copt.
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline; presărați cu 1 linguriță sare și piper după gust. Prăjiți până se sfărâmă, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor, apoi se alunecă de pe piele.
Prăjiți semințele de coriandru și chimen într-o tigaie la foc mediu, aproximativ 2 minute.
Se scoate din tigaie și se macină cu o mașină de tocat condimente sau se toacă cu un cuțit.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul și ghimbirul în tigaie la foc mediu și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile, coriandrul măcinat și chimenul și sarea și piperul după gust.
Încălziți uleiul vegetal de 1/8 inch într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Puneți mămăliga într-un vas de copt; adăugați 2 lingurițe sare și 1 linguriță piper.
Puneți laptele într-un castron. Scufundați crabii în lapte și scuturați excesul, apoi dragați în Mămăligă și scuturați excesul.
Lucrând în loturi, prăjiți crabii, mai întâi cu capul în jos, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o hârtie pentru a filatura bine. Ștergeți tigaia și adăugați ulei proaspăt între loturi.
Reîncălziți compotul și amestecați ierburile.
Serviți crabii cu compotul și pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.