Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii

Crabi Cu Coajă Moale Cu Compot De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați crabi cu coajă moale cu compot de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 5,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 33g de proteine, 113g de grăsime, și un total de 2133 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de tei, semințe de coriandru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crabi Picante Cu Coajă Moale, Crabi cu coajă moale cu salată Farro, și Crabi Prăjiți Cu Coajă Moale Benedict.

Instrucțiuni

1
Pregătiți compotul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. miez roșiile și înjumătățiți transversal, apoi stoarceți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
CompotCompot
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți roșiile tăiate în sus pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline; presărați cu 1 linguriță sare și piper după gust. Prăjiți până se sfărâmă, aproximativ 40 de minute. Se răcește ușor, apoi se alunecă de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Tăiați în bucăți.
5
Prăjiți semințele de coriandru și chimen într-o tigaie la foc mediu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se scoate din tigaie și se macină cu o mașină de tocat condimente sau se toacă cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul și ghimbirul în tigaie la foc mediu și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați roșiile, coriandrul măcinat și chimenul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1
Încălziți uleiul vegetal de 1/8 inch într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți mămăliga într-un vas de copt; adăugați 2 lingurițe sare și 1 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Puneți laptele într-un castron. Scufundați crabii în lapte și scuturați excesul, apoi dragați în Mămăligă și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lucrând în loturi, prăjiți crabii, mai întâi cu capul în jos, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
5
Transferați pe o hârtie pentru a filatura bine. Ștergeți tigaia și adăugați ulei proaspăt între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Reîncălziți compotul și amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Serviți crabii cu compotul și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CompotCompot
8
Fotograpg de Con Poulos

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista