Crabi Albastru Aburit
Crabi albastru aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $12.9 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 125g de proteine, și 6g de grăsime. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bere, crabi vii, condimente de fructe de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Încercați Crabi albastru aburit cu sos de scufundare ghimbir negru, Bere-crabi aburit, și Gumbo Okra cu crabi albastri și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Chiar înainte de gătit, așezați cu grijă fiecare crab cu susul în jos și lipiți un cuțit prin coajă, chiar în spatele gurii.
Combinați 1/2 cană de condimente cu fructe de mare, sare, bere și oțet într-un vas mare la foc mare. Aduceți la foc mic.
Montați un ecran peste amestecul de bere și stratificați crabii pe ecran. Asigurați-vă că crabii sunt deasupra lichidului fierbinte. Acoperă.
Abur crabi până când se transforma portocaliu strălucitor și toate de culoare albastru/verde este plecat, 20-30 de minute.
Se presară cu restul de 1/4 cană de condimente de fructe de mare înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
![Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.]()
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.