Crab și Cheddar Quiche
Crab și Cheddar Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 325 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți carne de crab, maioneză, condimente cu fructe de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Crab și Cheddar Quiche, Quiche De Crab, și Quiche De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle, maioneza, laptele, făina și 1 linguriță de fructe de mare condimentate într-un bol până la neted și cremos; amestecați brânza Cheddar și pătrunjelul în amestecul de ouă. Îndoiți ușor carnea de crab în umplutură.
Se toarnă umplutura de carne de crab în crusta de plăcintă.
Presărați un vârf de condimente de fructe de mare peste quiche.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul quiche-ului iese curat și blatul este ușor rumenit, 40 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.