Crab în ghiveci cu lămâie Meyer
Dacă $1.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Crab în ghiveci cu lămâie Meyer ar putea fi un extraordinar pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pasta de harissa, sare și piper kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crab în ghiveci cu lămâie, Meyer Salată De Lămâie-Crab, și Salată de Crab cu lămâie Meyer, andive și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul și Sherry la fiert într-un miccratiță la foc mediu-mare; gătitpână se reduce la 1 lingură, aproximativ 3 minute.
Transferați la un mini-procesor; lasa sa se raceasca.
Adăugați unt, coajă de lămâie și harissa; pur și simplu până la neted.
Transferați într-un castron mic. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Îndoiți ușorcarne de crab în unt (păstrați bucăți de crabintact). Împachetați untul de crab într-un crock,netezind blatul cu un cuțit de unt. Acoperiți șise răcește timp de cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Lăsați până la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, și serviți cu puncte de pâine prăjită cu unt.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.