Crab Tort Hush Pui
Crab Cake Hush Puppies ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 25. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 169 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei gras, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui de crab Hush cu sos curry de miere-muștar, Hush Puppies, și Hush Puppies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați amestecul de făină de porumb, făina, ceapa verde, ardeiul gras, zahărul și sarea într-un castron mare. Se amestecă carnea de crab, oul și berea până se umezesc.
Lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă ulei la adâncimea de 2 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 36
Aruncați aluatul cu linguri în ulei fierbinte și prăjiți, în loturi, 2 până la 3 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Serviți cu sosul preferat de rmoulade sau cocktail.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.