Crab Imperial cu piper roșu
Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână baghetă, piper, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Crab Imperial, Olney Inn Imperial Crab, și Vedere La Mare Crab Imperial.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți 2 linguri de unt la foc moderat. Se amestecă făina pentru a face o pastă. Se amestecă treptat laptele până se omogenizează și se fierbe, amestecând, până când sosul se îngroașă. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând, până când nu rămâne gust de făină, aproximativ 7 minute. Condimentează bchamelul cu sare și piper. Acoperiți și scoateți din căldură.
Într-o tigaie, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până la translucid.
Adăugați ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Într-un bol din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile de ou cu sucul de lămâie. Puneți vasul peste (nu în) o cratiță cu apă fierbinte și bateți constant până se îngroașă, 2 minute; scoateți de pe foc și bateți încet în cele 6 linguri de unt topit până se formează un sos neted. Îndoiți în bchamel și coaja de lămâie. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Preîncălziți broilerul. Setați un raft la 6 inci de căldură și un alt raft la 10 inci de căldură. Ungeți un vas de copt ceramic de 9 pe 9 inci. Într-un castron, combinați carnea de crab, ceapa și ardeiul gras. Îndoiți ușor sosul.
Răzuiți în vasul de copt pregătit. Se fierbe pe raftul superior timp de 3 minute, până se rumenesc.
Transferați vasul de copt în raftul inferior și fierbeți timp de 4 minute mai mult, până când este fierbinte pe tot parcursul.
Se servește cu toasturi de baghetă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.