Crabul crăpat cu sos de Avocado cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, crabi dungeness, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crab crăpat cu sos de Tamarind, Crab crăpat cu sos de scufundare a caviarului, și Tort de crab cu ierburi cu salată de ridiche și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Whirl avocado, ulei de măsline, oțet, 1/2 linguriță. sare și 1/2 cană de apă într-un blender până se omogenizează. Se amestecă arpagicul și tarhonul. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei pentru a lăsa aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.