Crab cremos acoperit Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 27,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 297g de proteine, 146g de grăsime, și un total de 2585 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de sezon, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Crab Cremos Acoperit Tilapia, Tilapia Cu Vârf De Crab, și Tilapia Cu Vârf De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile de tilapia pe tava de copt și condimentați cu sare de sezon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Coaceți la 350 timp de 6-8 minute sau până când sunt fierte în mare parte.În timp ce fileurile sunt la cuptor, amestecați ingredientele rămase.Scoateți peștele din cuptor și acoperiți cu amestec de crab/parmezan. Întoarceți cuptorul la fiert.Se fierbe peștele până se rumenesc și se rumenesc.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.