CR Inquifme Caramel
Cr caramelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 185 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars, și CR Inquifme Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Pulverizați ușor 4 rezistente la căldură de 6,5 oz. ramekins cu spray de legume.
Așezați ramekins într-o farfurie.
Puneți 1/2 cană de zahăr într-o tigaie mică, grea și uscată la foc mediu. Când zahărul începe să se topească în jurul marginilor, agitați ușor tigaia continuu, învârtind zahărul în jur, până când tot zahărul se topește; nu folosiți ustensile pentru a amesteca. Când zahărul este complet topit și maro închis, scoateți tigaia de pe foc.
Turnați rapid cantități egale de sirop de caramel în cele 4 ramekine preparate.
Puneți 1 ou și 3 gălbenușuri de ou într-un bol cu un vârf de sare și 1/4 cană de zahăr.
Bateti pana se dizolva zaharul si amestecul devine spumos, aproximativ 1 minut.
Puneți creme fraiche în amestecul de ouă; adăugați laptele, vanilia și Grand Marnier.
Bateți împreună până când ingredientele sunt complet amestecate.
Amestec polonic în ramekins preparate, umplându-le aproximativ 2/3 până la 3/4 plin.
Umpleți caserola cu apă fierbinte de la robinet pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinilor.
Așezați caserola pe raftul mijlociu al cuptorului preîncălzit.
Coaceți până când abia setați, 45 până la 50 de minute. Puteți începe verificarea pentru doneness la aproximativ 40 de minute.
Folosind clești, scoateți ramekinele din caserolă într-un suport de răcire. Când este doar ușor cald, rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii fiecărei creme.
Pentru a desface, acoperiți ramekin cu o placă mică, apoi inversați. Se răcește înainte de servire.