CR amperpes cu ouă amestecate cu ierburi și brânză de capră
CR amperpes cu ouă amestecate cu ierburi și brânză de capră este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 299 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica toate scop făină, lapte, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă amestecate cu brânză de capră și arpagic, Ouă amestecate cu brânză de capră și rachetă, și Ouă Amestecate Cu Brânză Cremă De Plante.
Instrucțiuni
Pentru clătite: într-un castron mare combinați făina, laptele, ouăle și un vârf de sare și bateți până se omogenizează.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 170 [aprox.], sau scăzut,
Încălziți 1/2 lingură de unt la foc mediu mare într - o tigaie antiaderentă de 10 inci și când s-a topit adăugați 1/4 cană de aluat de crep, învârtind tigaia într-o mișcare circulară, astfel încât aluatul să devină subțire. Gatiti 2 minute sau pana se rumeneste apoi intoarceti si gatiti pana cand cealalta parte se rumeneste, inca 1 minut.
Așezați crepa pe o farfurie rezistentă la cuptor și puneți-o în cuptor pentru a se încălzi în timp ce faceți restul crepelor.
Pentru ouăle amestecate cu ierburi și brânză de capră: odată ce crepele sunt fierte și în cuptorul cald, amestecați împreună laptele, ierburile și ouăle. Ștergeți tigaia, reveniți la aragaz și încălziți untul la foc mediu mic până se topește.
Adăugați ouă și gătiți amestecând des cu o spatulă de cauciuc până când ouăle tocmai s-au setat, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânza de capră și amestecați ușor până când brânza de capră este doar încorporată în ouă.
Pentru a asambla crepele, așezați o lingură de ouă în 1/4 din crep, apoi pliați în jumătate, apoi pliați din nou, astfel încât creponul să introducă ouăle.
Se servește imediat garnisit cu arpagic tocat.