CR amperpes cu iaurt dulce și sos de zmeură-caise
CR amperpes cu iaurt dulce și sos de zmeură-caise este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 193 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, Clătite dulci de banane cu afine și iaurt grecesc, și Crepe de catifea roșie cu umplutură de zmeură și cremă dulce de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1/4 cană de lapte și sare până se omogenizează.
Bateți făina până când aluatul este neted, apoi amestecați restul de 1 cană de lapte și 1 lingură de unt topit.
Lăsați aluatul crpe să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 20 de minute.
Într-o cratiță mică, combinați conservele de caise cu zmeura și sucul de lămâie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Acoperiți și păstrați cald.
Într-un castron, amestecați iaurtul cu zahărul brun și vanilia.
Încălziți o tigaie crpe de 10 inci sau o tigaie antiaderentă la foc moderat.
Ungeți tigaia cu o parte din untul topit.
Se toarnă o cantitate mică de 1/3 cană din aluatul crpe și se rotește imediat tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti crpe - ul pana se rumeneste usor pe fund, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți crpe și gătiți până când apar puncte maro pe cealaltă parte, cu aproximativ 15 secunde mai mult.
Transferați crpe pe o farfurie mare de copt acoperită cu hârtie pergament. Continuați să faceți CRPE cu aluatul rămas, perindând tigaia cu untul topit rămas, după cum este necesar.
Puneți 3 linguri de iaurt pe fiecare crpe și înfășurați-le.
Transferați pe plăci. Puneți deasupra sosul de zmeură-caise și serviți.