Coș De Paște Cu Ciocolată Albă
Coșul de Paște cu ciocolată albă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 4,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 2306 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți acoperire cu bomboane, panglică, bandă de sârmă sau) și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Tort De Coș De Paște, Tort De Coș De Paște, și Cupcakes Cu Coș De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți 20 oz. acoperire cu bomboane; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă siropul de porumb doar până se omogenizează.
Răspândiți pe o foaie de hârtie cerată la 3/8-in. grosime (aproximativ un 16-in. x 8-în. dreptunghi).
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei timp de 2 ore sau până se usucă la atingere. Înfășurați bine cu folie de plastic; lăsați să stea peste noapte. A se utiliza imediat sau a se păstra până la 2 săptămâni.
Topiți 10 oz. acoperire cu bomboane; se amestecă până se omogenizează. Acoperiți complet bețișoarele de covrig; așezați pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 10 minute. Puneți deoparte stratul topit rămas.
Asigurați-vă că capacul din plastic este curat și uscat.
Așezați două prosoape de hârtie umezite în partea de jos a unui 1-1/2-qt. castron. Poziția acoperă pe prosoape (să-l țineți în loc).
Așezați capetele covrigilor acoperiți cu bomboane în jurul marginii exterioare a capacului, sprijinind celelalte capete de partea laterală a bolului pentru a forma suporturile pentru părțile coșului.
Puneți o parte din stratul de bomboane rezervat în capacul de plastic până când este de 1/8 in. din partea de sus și înconjoară toate covrigi. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din vas și aruncați prosoapele de hârtie. Slăbiți cu grijă marginile capacului din plastic și îndepărtați-le. Setați baza pe hârtie cerată.
Frământați un 1-in. minge de lut de ciocolată până la maleabil, dar nu lipicios.
Rulați într-un 1/4-in. frânghie. Începând din interiorul unui covrig, țeseți ușor frânghia în jurul covrigilor. Repetați, adăugând următoarea frânghie suprapunându-se ușor și apăsând capetele împreună. (Încheiați întotdeauna o frânghie și începeți următoarea pe interiorul unui covrig.) Continuați să țeseți între covrigi până când se ajunge la vârful covrigilor, terminând ultima frânghie din interiorul unui covrig.
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Refaceți acoperirea rezervată; așezați o picătură pe partea superioară a fiecărui covrig.
Așezați frânghii împletite deasupra, amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg," reglue " cu acoperire topită.
Pentru mânerul coșului, faceți o frânghie de aproximativ 15 in. lung. Împingeți banda de susținere în frânghie până la 1 in. fiecare capăt; frânghie mucegai în jurul valorii de bandă pentru a acoperi. Introduceți capetele neacoperite ale benzii în panglica superioară a coșului. Decorați cu panglică, dacă doriți.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 150 de dolari pe sticlă.
![Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc]()
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Galben auriu cu un parfum elegant cu note aromatice în armonie cu fructul distinct. Structură densă și corp echilibrat, susținut de aciditate perfect integrată.