Coș De Paște Cu Ciocolată Albă

Coș De Paște Cu Ciocolată Albă
Coșul de Paște cu ciocolată albă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 4,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 2306 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți acoperire cu bomboane, panglică, bandă de sârmă sau) și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Tort De Coș De Paște, Tort De Coș De Paște, și Cupcakes Cu Coș De Paște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți 20 oz. acoperire cu bomboane; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă siropul de porumb doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Răspândiți pe o foaie de hârtie cerată la 3/8-in. grosime (aproximativ un 16-in. x 8-în. dreptunghi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei timp de 2 ore sau până se usucă la atingere. Înfășurați bine cu folie de plastic; lăsați să stea peste noapte. A se utiliza imediat sau a se păstra până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Topiți 10 oz. acoperire cu bomboane; se amestecă până se omogenizează. Acoperiți complet bețișoarele de covrig; așezați pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 10 minute. Puneți deoparte stratul topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Asigurați-vă că capacul din plastic este curat și uscat.
6
Așezați două prosoape de hârtie umezite în partea de jos a unui 1-1/2-qt. castron. Poziția acoperă pe prosoape (să-l țineți în loc).
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați capetele covrigilor acoperiți cu bomboane în jurul marginii exterioare a capacului, sprijinind celelalte capete de partea laterală a bolului pentru a forma suporturile pentru părțile coșului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Puneți o parte din stratul de bomboane rezervat în capacul de plastic până când este de 1/8 in. din partea de sus și înconjoară toate covrigi. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
9
Scoateți din vas și aruncați prosoapele de hârtie. Slăbiți cu grijă marginile capacului din plastic și îndepărtați-le. Setați baza pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Frământați un 1-in. minge de lut de ciocolată până la maleabil, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
11
Rulați într-un 1/4-in. frânghie. Începând din interiorul unui covrig, țeseți ușor frânghia în jurul covrigilor. Repetați, adăugând următoarea frânghie suprapunându-se ușor și apăsând capetele împreună. (Încheiați întotdeauna o frânghie și începeți următoarea pe interiorul unui covrig.) Continuați să țeseți între covrigi până când se ajunge la vârful covrigilor, terminând ultima frânghie din interiorul unui covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Faceți trei frânghii de aproximativ 20 in. lung; împletiți și lăsați deoparte. Refaceți acoperirea rezervată; așezați o picătură pe partea superioară a fiecărui covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
13
Așezați frânghii împletite deasupra, amestecând capetele pentru a crea o margine finisată. Dacă covrigii se sparg," reglue " cu acoperire topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
14
Pentru mânerul coșului, faceți o frânghie de aproximativ 15 in. lung. Împingeți banda de susținere în frânghie până la 1 in. fiecare capăt; frânghie mucegai în jurul valorii de bandă pentru a acoperi. Introduceți capetele neacoperite ale benzii în panglica superioară a coșului. Decorați cu panglică, dacă doriți.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 150 de dolari pe sticlă.
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Galben auriu cu un parfum elegant cu note aromatice în armonie cu fructul distinct. Structură densă și corp echilibrat, susținut de aciditate perfect integrată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista