Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambe de vițel cu ceapă caramelizată și salvie. O porție conține 460 calorii, 47G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $7.44 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, bulion de vită, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie, Cotlet de vițel cu ceapă caramelizată, și Mini chiftele de vițel cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați vițelul cu sare și piper.
Combinați făina și salvia uscată într-un castron puțin adânc. Puneți deoparte 3 linguri de amestec de făină. Dragă vițel în amestecul de făină rămas pentru a acoperi; scuturați excesul.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, foarte largă, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți vițelul până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați vițelul în castron.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași oală.
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu și sotati ceapa până se rumenesc foarte adânc, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Se adauga usturoiul si saut 5 minute.
Adăugați frunze întregi de salvie și rezervat 3 linguri amestec de făină; se amestecă 2 minute.
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Aranjați vițelul într-un singur strat în oală.
Adăugați bulion. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când carnea este foarte fragedă, dar nu cade de pe os, aproximativ 1 oră 45 de minute. Descoperi; se fierbe până când sucurile se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați 1 coadă de vițel pe fiecare farfurie. Sos de lingură și amestec de ceapă peste.
Se presară cu salvie proaspătă suplimentară.