Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie

Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambe de vițel cu ceapă caramelizată și salvie. O porție conține 460 calorii, 47G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $7.44 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, bulion de vită, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gambe de vițel cu măsline, hamsii și salvie, Cotlet de vițel cu ceapă caramelizată, și Mini chiftele de vițel cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
2
Combinați făina și salvia uscată într-un castron puțin adânc. Puneți deoparte 3 linguri de amestec de făină. Dragă vițel în amestecul de făină rămas pentru a acoperi; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie UscatăSalvie Uscată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, foarte largă, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți vițelul până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați vițelul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga ceapa si saut pana se rumenesc, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu și sotati ceapa până se rumenesc foarte adânc, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Se adauga usturoiul si saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați frunze întregi de salvie și rezervat 3 linguri amestec de făină; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Aranjați vițelul într-un singur strat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați bulion. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când carnea este foarte fragedă, dar nu cade de pe os, aproximativ 1 oră 45 de minute. Descoperi; se fierbe până când sucurile se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
OsOs
CarneCarne
12
Așezați 1 coadă de vițel pe fiecare farfurie. Sos de lingură și amestec de ceapă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
CeapăCeapă
SosSos
13
Se presară cu salvie proaspătă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista