Cozi De Miel Fierte În Stil Grecesc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cozile de miel fierte în stil grecesc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 376 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,06 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fructe de ienupăr, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Gambe De Miel Fierte În Stil Asiatic, Cozi De Miel Fierte, și Cozi de miel fierte cu Tom.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor (suficient de largă pentru a ține mielul într-un singur strat) la foc mediu-mare.
Presărați mielul pe toate părțile cu sare și piper.
Se adaugă mielul în oală și se fierbe până se rumenesc, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați mielul în farfurie.
Adăugați următoarele 10 ingrediente în oală. Saut pana se rumenesc legumele, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă în pasta de roșii.
Adăugați vin și tot bulionul; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Întoarceți mielul în oală, aranjând într-un singur strat; adăugați orice sucuri acumulate. Aduceți la fierbere.
Puneți mielul în cuptor și gătiți neacoperit până se înmoaie, ungând și întorcând ocazional, aproximativ 2 ore.
Transferați mielul în farfurie. Îndepărtați orice grăsime din partea superioară a lichidului de prăjire. Apăsați tot lichidul și suficient de legume prin sită așezată peste castron mare pentru a face sos cu consistență de sos. Întoarceți sosul în oală; adăugați miel. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.) Reîncălziți mielul la foc mic.
Transferați în platou și serviți.