Cozi de miel fierte cu usturoi și condimente indiene
Cozi de miel fierte cu usturoi și condimente indiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 796 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din alimente și vin necesită semințe de coriandru, sare și piper, bulion de pui și băț de scorțișoară. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cozi De Miel Cu Usturoi Fiert, Cozi de miel fierte cu ardei și usturoi, și Cozi de miel fierte cu usturoi și rozmarin (Crock Pot).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o caserolă din fontă emailată, încălziți uleiul. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Adăugați roșiile zdrobite și gătiți până când sunt foarte groase, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
7
Adăugați vinul roșu și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
8
Adăugați bulionul de pui, cuișoarele, cardamomul, coriandrul, chimenul și scorțișoara și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
9
Adăugați mielul și orice sucuri acumulate și acoperiți. Se fierbe la cuptor 2 ore, întorcându-se o dată, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați mielul într-un castron și acoperiți cu folie. Strecurați lichidul de fiert într-o tigaie mare și îndepărtați grăsimea. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, 20 de minute; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
11
Adăugați mielul în tigaie, acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând gambele de câteva ori, până se încălzește, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Transferați gambele și sosul în boluri puțin adânci, garnisiți cu menta și serviți cu Risotto cu brânză Farro și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Farro
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Charming Gruner Veltliner cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.