Gambele de miel fierte cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.9 pe portie. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, șalotă, pere asiatice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Miel Fierte, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi generos fundul tigaiei și încălziți până aproape de fumat. Glisați cu grijă gambele de miel într-un singur strat. Nu aglomerați tigaia; gătiți în loturi dacă este necesar. Gatiti pana se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute. Porniți pe o altă parte și continuați să gătiți și să întoarceți pentru a rumeni uniform toate părțile și partea superioară, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți toată grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Între timp, încălziți o tigaie mare saut la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi generos fundul tigaiei și încălziți până la sclipire. Se amestecă ceapa, șalota și usturoiul. Condimentează cu un vârf de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați amestecul de ceapă în tigaie cu mielul, împreună cu perele, scallions, lemongrass, ghimbir, chile, anason, vin, oțet, sos de soia și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în Sirop
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul cu centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, Optional
9
Acoperiți și aduceți la fierbere.
10
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea este complet fragedă și cade de pe os, aproximativ 3 ore. Descoperiți și transferați cu atenție cozile de miel într-un vas. Ridicați temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Strecurați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea la foc mare până se reduce cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Întoarceți gambele în cuptorul olandez, cu carnea în jos și turnați lichidul redus peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
13
Transferați la cuptor și gătiți, ungând la fiecare 5 minute, până când este lăcuit cu o glazură de mahon, aproximativ 15 minute. În tigaie ar trebui să rămână încă sos siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
14
Serviți cojile de miel cu sosul lingurat peste carne.