Cozi De Miel Fierte Cu Soia

Cozi De Miel Fierte Cu Soia
Gambele de miel fierte cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 402 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.9 pe portie. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, șalotă, pere asiatice și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cozi De Miel Fierte, Cozi De Miel Fierte, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi generos fundul tigaiei și încălziți până aproape de fumat. Glisați cu grijă gambele de miel într-un singur strat. Nu aglomerați tigaia; gătiți în loturi dacă este necesar. Gatiti pana se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute. Porniți pe o altă parte și continuați să gătiți și să întoarceți pentru a rumeni uniform toate părțile și partea superioară, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți toată grăsimea din tigaie. 
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, încălziți o tigaie mare saut la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi generos fundul tigaiei și încălziți până la sclipire. Se amestecă ceapa, șalota și usturoiul. Condimentează cu un vârf de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați amestecul de ceapă în tigaie cu mielul, împreună cu perele, scallions, lemongrass, ghimbir, chile, anason, vin, oțet, sos de soia și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul cu centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Acoperiți și aduceți la fierbere.
10
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea este complet fragedă și cade de pe os, aproximativ 3 ore. Descoperiți și transferați cu atenție cozile de miel într-un vas. Ridicați temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Strecurați lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea la foc mare până se reduce cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Întoarceți gambele în cuptorul olandez, cu carnea în jos și turnați lichidul redus peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
13
Transferați la cuptor și gătiți, ungând la fiecare 5 minute, până când este lăcuit cu o glazură de mahon, aproximativ 15 minute. În tigaie ar trebui să rămână încă sos siropos. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Serviți cojile de miel cu sosul lingurat peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista