Fall-Apart miel Shanks fiert cu muștar și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.35 pe portie. O porție conține 309 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. 304 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, Cozi de miel fierte cu Tom, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o tigaie sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat. Condimentați mielul cu sare și piper și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și usturoiul și amestecați în ulei până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde. Adăugați imediat vinul și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulionul, sosul Worcestershire și muștarul. Se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite din bottonul tigaiei. Acoperiți partea superioară a ingredientelor cu jumătate de mentă proaspătă și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Mentă Proaspătă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați la cuptor și gătiți până când carnea cade de pe OS, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați cu grijă gambele cu clești și așezați-le pe platoul de servire. Se fierbe sosul pe plită până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni. Îndepărtați grăsimea cu o lingură mare sau o ladă. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Tăiați aproximativ menta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Polonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Serviți mielul turnat cu sos și presărat cu mentă.