Cozi de miel destrămate fierte cu muștar și mentă
Fall-Apart miel Shanks fiert cu muștar și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.35 pe portie. O porție conține 309 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime. 304 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, Cozi de miel fierte cu Tom, și Cozi De Miel Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o tigaie sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat. Condimentați mielul cu sare și piper și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Adăugați șalotele și usturoiul și amestecați în ulei până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde. Adăugați imediat vinul și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați bulionul, sosul Worcestershire și muștarul. Se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite din bottonul tigaiei. Acoperiți partea superioară a ingredientelor cu jumătate de mentă proaspătă și acoperiți oala.
Transferați la cuptor și gătiți până când carnea cade de pe OS, 2 până la 2 1/2 ore.
Îndepărtați cu grijă gambele cu clești și așezați-le pe platoul de servire. Se fierbe sosul pe plită până se reduce la aproximativ 1 1/2 căni. Îndepărtați grăsimea cu o lingură mare sau o ladă. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Tăiați aproximativ menta rămasă.
Serviți mielul turnat cu sos și presărat cu mentă.