Cozi De Miel Curry În Stil Indian

Cozi De Miel Curry În Stil Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozile de miel curry în stil Indian. O porție conține 298 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, conserve de roșii, pastă de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cozi De Miel În Stil Indian Cu Caise Uscate, Cina De Duminică: Cozi De Miel Curry, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista