Cozi de miel cu sos de coriandru

Cojile de miel cu sos de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 291 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Dacă aveți la îndemână piper aji amarillo, mazăre, cozi de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cozi de miel cu var și coriandru, Cozi de miel fierte în sos de portocale, și Cozi de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o oală mare pentru cuptor sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa rosie, ardeiul aji, usturoiul, chimenul, sarea si piperul negru in ulei incins pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute; transferați amestecul de ceapă gătită într-un blender și adăugați coriandru, bulion de vită și vin Riesling. Amestecați amestecul într-un sos neted, 1 până la 2 minute.
Încălziți încă 1 lingură de ulei de măsline în aceeași oală la foc mediu; cozi de miel maro pe toate părțile în ulei fierbinte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Se toarnă sosul de coriandru peste gambele de miel și se acoperă cu capac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.
Adăugați bucăți de cartofi în oală.
Se toarnă pisco peste miel și legume. Continuați să coaceți până când mielul este foarte fraged și sosul este ușor îngroșat, încă aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și presărați mazărea peste miel; acoperiți oala pentru a lăsa mazărea să se încălzească, aproximativ 10 minute.
Lăsați cojile de miel să se răcească cu 15 minute înainte de servire.