Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel cu roșii și ierburi proaspete. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 48G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cozi de miel prăjite cu lămâie și ierburi, Cozi De Miel Fierte Și Roșii Uscate La Soare, și Carne de miel și roșii gătite lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic; frecați peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați mielul și sautul până se rumenesc, întorcându-se cu clești, aproximativ 12 minute; se transferă în farfurie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
6
Adăugați capocollo și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capicola
7
Adăugați ceapa, morcovii și țelina. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
8
Se amestecă usturoiul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
9
Se amestecă fâșii de coajă de lămâie, frunze de dafin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Coaja De Lamaie
Cimbru
10
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
11
Adăugați roșiile și bulionul. Întoarceți mielul în oală. Aduceți la fierbere; acoperiți și transferați oala în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Gatiti mielul pana cand este fraged, intorcand ocazional, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
13
Scoateți oala din cuptor. Înclinați oala și lingura de grăsime care se ridică la partea de sus a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Puneți oala la foc mediu și fierbeți neacoperit până când sosul se reduce suficient pentru a acoperi lingura și mielul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați coaja de lămâie și frunzele de dafin. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește 30 de minute, se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Coaja De Lamaie
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie rasă și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic pentru gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Pătrunjel
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Transferați mielul într-un castron mare de mică adâncime.