Cozi de homar la grătar cu unt de plante
Cozile de homar la grătar cu unt de plante necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 3.57 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cozi de homar, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 29 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cozi de homar fript în unt de plante medicinale, Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 4 frigarui metalice
Preîncălziți grătarul pentru a direcționa focul mediu-mare.
Într-un castron mic amestecați untul, arpagicul, tarhonul, usturoiul tocat, sosul fierbinte și piperul negru cu o spatulă de cauciuc. Amestecați bine. Acoperiți cu folie de plastic și rezervați.
Folosind foarfece de bucătărie, fluturați cozile de homar direct în mijlocul părții inferioare mai moi a cochiliei.
Tăiați carnea în centru fără a tăia până la capăt. Introduceți o frigăruie metalică pe coada de homar, astfel încât coada să stea dreaptă.
Periați cozile cu ulei de măsline și condimentați cu sare, după gust.
Grill homari tăiat partea în jos la foc mediu mare aproximativ 5 minute, până când cojile sunt luminoase de culoare. Întoarceți cozile și lingurați o lingură generoasă de unt herbat pe carnea cu unt. Grătați încă 4 minute sau până când carnea de homar are o culoare albă opacă.
Scoateți cozile de homar de pe grătar și serviți cu mai mult unt de plante și pene de lămâie.
Garnisiți cu crengute de arpagic.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis