Cozi de homar la grătar cu unt de plante

Cozi de homar la grătar cu unt de plante
Cozile de homar la grătar cu unt de plante necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 3.57 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cozi de homar, sare kosher, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 29 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cozi de homar fript în unt de plante medicinale, Cozi de homar la grătar cu unt Sriracha, și Cozi de homar la grătar cu unt de ardei afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 4 frigarui metalice
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2
Preîncălziți grătarul pentru a direcționa focul mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mic amestecați untul, arpagicul, tarhonul, usturoiul tocat, sosul fierbinte și piperul negru cu o spatulă de cauciuc. Amestecați bine. Acoperiți cu folie de plastic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Folosind foarfece de bucătărie, fluturați cozile de homar direct în mijlocul părții inferioare mai moi a cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
5
Tăiați carnea în centru fără a tăia până la capăt. Introduceți o frigăruie metalică pe coada de homar, astfel încât coada să stea dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
6
Periați cozile cu ulei de măsline și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Grill homari tăiat partea în jos la foc mediu mare aproximativ 5 minute, până când cojile sunt luminoase de culoare. Întoarceți cozile și lingurați o lingură generoasă de unt herbat pe carnea cu unt. Grătați încă 4 minute sau până când carnea de homar are o culoare albă opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți cozile de homar de pe grătar și serviți cu mai mult unt de plante și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Garnisiți cu crengute de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Petit Chablis cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista