Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză

Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză
Rețeta cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 939 calorii. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză, Cozi De Bou Fierte Cu Verdeață Chineză, și [Fără Gluten ] bol chinezesc de pui, legume și orez cu pui fiert cu soia și anason stelat.

Instrucțiuni

1
Aranjați cozile de bou într-un singur strat într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați următoarele 8 ingrediente, apoi suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou cu 1/2 inch; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți până când este foarte fraged, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite, aproximativ 3 ore. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din sos. Reîncălziți cozile de bou la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Transferați cozile de bou pe placa mare. Fierbeți sosul doar până când este suficient de redus pentru a acoperi lingura subțire (nu reduceți prea mult sau sosul poate deveni sărat). Aruncați feliile de ghimbir și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
OxtailOxtail
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Între timp, gătiți yu choy într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se scurge bine.
7
Împărțiți yu choy între boluri puțin adânci. Se acoperă cu cozi de bou și sos și se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
OxtailOxtail
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista