Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză
Rețeta cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 939 calorii. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză, Cozi De Bou Fierte Cu Verdeață Chineză, și [Fără Gluten ] bol chinezesc de pui, legume și orez cu pui fiert cu soia și anason stelat.
Instrucțiuni
1
Aranjați cozile de bou într-un singur strat într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați următoarele 8 ingrediente, apoi suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou cu 1/2 inch; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți până când este foarte fraged, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite, aproximativ 3 ore. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din sos. Reîncălziți cozile de bou la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Transferați cozile de bou pe placa mare. Fierbeți sosul doar până când este suficient de redus pentru a acoperi lingura subțire (nu reduceți prea mult sau sosul poate deveni sărat). Aruncați feliile de ghimbir și anasonul stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
Oxtail
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Între timp, gătiți yu choy într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se scurge bine.
7
Împărțiți yu choy între boluri puțin adânci. Se acoperă cu cozi de bou și sos și se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Oxtail
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.