Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză

Rețeta cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 112g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 939 calorii. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi de bou fierte cu anason stelat și verdeață chineză, Cozi De Bou Fierte Cu Verdeață Chineză, și [Fără Gluten ] bol chinezesc de pui, legume și orez cu pui fiert cu soia și anason stelat.
Instrucțiuni
Aranjați cozile de bou într-un singur strat într-o oală mare și grea.
Adăugați următoarele 8 ingrediente, apoi suficientă apă pentru a acoperi cozile de bou cu 1/2 inch; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți până când este foarte fraged, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite, aproximativ 3 ore. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit cel puțin 1 zi și până la 3 zile.
Scoateți lingura și aruncați grăsimea din sos. Reîncălziți cozile de bou la foc mic.
Transferați cozile de bou pe placa mare. Fierbeți sosul doar până când este suficient de redus pentru a acoperi lingura subțire (nu reduceți prea mult sau sosul poate deveni sărat). Aruncați feliile de ghimbir și anasonul stelat.
Între timp, gătiți yu choy într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este fragedă, aproximativ 4 minute.
Împărțiți yu choy între boluri puțin adânci. Se acoperă cu cozi de bou și sos și se presară cu ceapă verde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.