Cowgirl tocană este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 361 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână fasole, praf de usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fermiera Quiche, Fermiera BBQ sos, și Fermiera BBQ sos.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Zdrobiți carnea de vită măcinată în oală; gătiți și amestecați până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă, porumb, roșii, fasole în stil ranch, cartofi, ceapă, ardei gras verde, țelină, praf de chili, zahăr, praf de usturoi, sare și piper negru la carne de vită; se amestecă. Acoperiți vasul și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră.