Covrigi Nedumeritori
Covrigii încurcați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 63 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Covrigei, Totul Covrigi, și Covrigei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Puneți cele 1 1/2 căni de făină, lapte, ulei vegetal, praf de copt, zahăr și sare în vasul mediu. Se amestecă cu lingura de lemn pentru a face un aluat moale.
Presărați cele 2 linguri de făină pe o suprafață curată, cum ar fi un blat de bucătărie sau o placă de pâine. Puneți aluatul pe suprafață. Împărțiți aluatul în jumătate pentru a face 2 bile.
Rulați fiecare bilă de aluat de aproximativ 3 sau 4 ori. Curbați degetele și pliați aluatul spre dvs., apoi împingeți-l cu călcâiele mâinilor, folosind o mișcare rapidă de balansare. Repetați de 10 ori. Puneți vasul cu capul în jos peste bile de aluat timp de 15 minute.
Împărțiți fiecare bilă de aluat în 8 bucăți.
Rulați fiecare piesă într-o frânghie de 12 inci. Folosiți rigla pentru a măsura, dacă doriți. Răsuciți jumătățile împreună pentru a face o formă de covrig. Prindeți marginile pentru a sigila. Puneți covrigi pe foaia de cookie (nu trebuie să ungeți foaia de cookie).
Crăpați oul pe partea laterală a bolului mic, lăsând oul să alunece în castron. Bateți oul cu furculița până când gălbenușul și albul sunt amestecate.
Periați oul peste covrigi, folosind peria de patiserie.
Presărați ușor cu toppingul preferat, dacă doriți.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când covrigii devin maro auriu deschis. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate foaia de prăjituri din cuptor. Scoateți covrigii de pe foaia de prăjituri, folosind turnatorul de clătite. Se răcește covrigii timp de 10 minute pe suportul de răcire a firului.