Covrigi moi de casă este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă este plăcută de 4427 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de sare kosher, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Moi De Casă, Covrigi Moi De Casă, și Covrigi Moi De Casă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa, zahărul și sarea kosher în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă să stea 5 minute sau până când amestecul începe să se spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați făina și untul și, folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați la viteză mică până se combină bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se îndepărtează de partea laterală a bolului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți aluatul din vas, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți-l cu folie de plastic și așezați-l într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați 2 tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament și periați ușor cu uleiul vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
6
Aduceți cele 10 căni de apă și bicarbonatul de sodiu la fierbere într-o cratiță de 8 litri sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Cu Sos
7
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și împărțiți-l în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 24 de inci. Faceți o formă de U cu frânghia, ținând capetele frânghiei, traversați-le unul peste celălalt și apăsați pe fundul U pentru a forma forma unui covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Aluat
Rola
9
Așezați pe tigaia cu jumătate de foaie căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați covrigii în apa clocotită, 1 cu 1, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Apă
11
Scoateți-le din apă folosind o spatulă plată mare. Reveniți la tigaia cu jumătate de foaie, periați partea superioară a fiecărui covrig cu gălbenușul de ou bătut și amestecul de apă și presărați cu sarea covrigului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Covrigi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
12
Coaceți până la culoarea maro auriu închis, aproximativ 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați într-un suport de răcire timp de cel puțin 5 minute înainte de servire.