Covrigi Moi De Casă

Covrigi Moi De Casă
Covrigi moi de casă este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă este plăcută de 4427 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de sare kosher, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Moi De Casă, Covrigi Moi De Casă, și Covrigi Moi De Casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa, zahărul și sarea kosher în vasul unui mixer și presărați drojdia deasupra. Se lasă să stea 5 minute sau până când amestecul începe să se spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați făina și untul și, folosind atașamentul cârligului de aluat, amestecați la viteză mică până se combină bine. Treceți la viteză medie și frământați până când aluatul este neted și se îndepărtează de partea laterală a bolului, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți aluatul din vas, curățați vasul și apoi ungeți-l bine cu ulei vegetal. Întoarceți aluatul în vas, acoperiți-l cu folie de plastic și așezați-l într-un loc cald timp de aproximativ 50 până la 55 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați 2 tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament și periați ușor cu uleiul vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
6
Aduceți cele 10 căni de apă și bicarbonatul de sodiu la fierbere într-o cratiță de 8 litri sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Între timp, întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și împărțiți-l în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați fiecare bucată de aluat într-o frânghie de 24 de inci. Faceți o formă de U cu frânghia, ținând capetele frânghiei, traversați-le unul peste celălalt și apăsați pe fundul U pentru a forma forma unui covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
RolaRola
9
Așezați pe tigaia cu jumătate de foaie căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați covrigii în apa clocotită, 1 cu 1, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ApăApă
11
Scoateți-le din apă folosind o spatulă plată mare. Reveniți la tigaia cu jumătate de foaie, periați partea superioară a fiecărui covrig cu gălbenușul de ou bătut și amestecul de apă și presărați cu sarea covrigului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CovrigiCovrigi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
12
Coaceți până la culoarea maro auriu închis, aproximativ 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați într-un suport de răcire timp de cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista