Covrigi Moi
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Covrigii moi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 81 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul, sarea și drojdia cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 1/2 căni de apă la foc mediu până când este foarte cald și un termometru cu citire instantanee citește 120 F până la 130 F.
Adăugați apa caldă și uleiul în amestecul de făină. Bateți cu un mixer electric la viteză mică 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui aluatul din partea și partea inferioară a bolului cu o spatulă de cauciuc. Bateți la viteză medie 1 minut, oprindu-vă frecvent pentru a răzui bolul. Cu o lingură de lemn, amestecați suficient din făina rămasă, aproximativ 1/2 cană la timp, până când aluatul este moale, lasă partea bolului și este ușor de manevrat (aluatul poate ușor lipicios).
Presărați ușor făina pe un blat sau o tăietură mare.
Așezați aluatul pe suprafața făinoasă. Frământați plierea aluatului spre dvs., apoi cu călcâiele mâinilor, împingând aluatul departe de dvs. cu o mișcare scurtă de balansare. Mutați aluatul un sfert de tură și repetați. Continuați să frământați aproximativ 5 minute, stropind suprafața cu mai multă făină dacă aluatul începe să se lipească, până când aluatul este neted și elastic. Pulverizați ușor o foaie de folie de plastic cu spray de gătit; acoperiți aluatul ușor cu folia de plastic, pulverizată cu partea în jos.
Lăsați să se odihnească 10 minute.
Mutați raftul cuptorului în mijlocul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 425 F. Pulverizați foile de cookie cu spray-ul de gătit. Într-un castron puțin adânc, amestecați 1 cană de apă și bicarbonatul de sodiu pentru a face covrig "spălați.”
Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale. Cu mâinile, rulați fiecare bucată într-o frânghie de 24 de inci (înmuiați mâinile în spălarea covrigului pentru a ușura aluatul de rulare). Pentru a face forma covrigului, formați frânghia într-un cerc, traversând capetele în partea de sus. Îndoiți aluatul astfel încât capetele încrucișate să se odihnească pe fundul cercului. Se amestecă covrig spălare; perie pe ambele părți ale covrig, folosind o perie de patiserie.
Așezați covrigul pe foaia de prăjituri. Repetați cu aluatul rămas. Rezervă restul de spălare covrig. Acoperiți covrigii cu folie de plastic. Pentru a face covrigi subțiri, lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute sau până când sunt foarte ușor umflați. Pentru a face covrigi mai groși, lăsați să crească într-un loc cald timp de 15 până la 20 de minute sau până se umflă.
Chiar înainte de coacere, periați covrigii cu spălare rezervată; se presară cu sare grosieră.
Coaceți 1 foaie de fursecuri la un moment dat 10 până la 13 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foile de cookie într-un suport de răcire; se răcește cel puțin 15 minute.
Se servește cald sau răcit.