Covrigi Moi

Covrigi Moi
Covrigi moi este un fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 140 de calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, apă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Covrigi Moi, Covrigi Moi, și Covrigi Moi.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 3 căni de făină și 1 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați fiecare porție într-o frânghie lungă de 18 inci cu capete conice. Treceți un capăt al frânghiei peste celălalt pentru a forma un cerc, lăsând aproximativ 4 inci la capătul fiecărei frânghii. Răsuciți frânghia la baza cercului. Îndoiți capetele peste cerc și într-o formă tradițională de covrig, ciupind ușor pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
AluatAluat
BazaBaza
RolaRola
8
Așezați covrigii pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 10 minute (covrigii vor crește doar ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Combinați 6 căni de apă și bicarbonat de sodiu într-un cuptor olandez nonaluminiu. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mic. Coborâți ușor 1 covrig în amestecul de apă fierbinte; gatiti 15 secunde. Întoarceți covrigul cu o spatulă cu fante; gătiți încă 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CovrigiCovrigi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați covrigul pe o grătar acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu covrigii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Așezați covrigii pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Combinați 1 linguriță de apă și ou într-un castron mic, amestecând cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Ungeți un strat subțire de amestec de ouă peste covrigi; se presară cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CovrigiCovrigi
OuăOuă
14
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până când covrigii devin maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista