Covrigi De Ciocolată

Covrigi De Ciocolată
Covrigi de ciocolată este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 806 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți covrigi, chipsuri de ciocolată, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Covrigi moi de ciocolată cu chipsuri de ciocolată albă, Covrigi De Ciocolată, și Covrigi De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți ciocolata în cazan dublu la foc mediu pe aragaz. Folosind clești sau degetele, înmuiați rapid covrigii în ciocolată, permițând excesului să curgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CovrigiCovrigi
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
SobaSoba
CleșteClește
3
Așezați covrigi înmuiați pe foi de biscuiți căptușite cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se presară cu nuci tocate, zaharuri colorate sau alte toppinguri. Se lasă să se întărească. Poate fi necesar să refrigerați o vreme pentru a ajuta acest lucru. Odată întărit, scoateți din foi și depozitați într-un loc răcoros, cu hârtie cerată între straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
5
Sfat: împachetați covrigi în pungi de celofan transparent sau în vază pentru oferirea de cadouri festive!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista