Covrigei din sud-vest
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Covrigeii Southwest ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă are 16 porții. Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 126 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de sare, chimen măcinat, zahăr și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai remarcabil de 40% . Covrigeii pentru micul dejun , fursecurile Cowboy cu covrigei și stafide și covrigeii cu muștar sunt foarte asemănători cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie, sare, ceapă tocată și condimente.
Adăugați apă. Bateți doar până se umezește. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 4-6 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Împărțiți aluatul în 16 porții egale; rulați fiecare forma unei frânghii de 38 cm. Acoperiți și lăsați să se odihnească încă 10 minute.
Răsuciți în forme de covrig.
Așezați pe tăvi de copt unse; ungeți cu ou.
Coaceți la 175°C timp de 15 minute.
Ungeți din nou cu ou; presărați cu sare grunjoasă.
Coaceți încă 10-13 minute sau până se rumenește.
Scoateți pe grătare de sârmă.
Serviți covrigeii calzi cu sos.