Covrig Crusted Cod cu sos de caise Dijon

Covrig Crusted Cod cu sos de caise Dijon
Covrig Crusted Cod cu sos de caise Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan puritan, jumătate și jumătate, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Oferte minunate de pui covrig cu sos picant de miere Dijon, Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon, și Covrig pui Crusted cu sos de bere Cheesy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de salată și sarea condimentată într-un castron mic. Pulse covrigi într-un robot de bucătărie până când covrigii sunt tocați mărunt, lăsând câteva bucăți mici; acest lucru face aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
Sare CondimentatăSare Condimentată
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Se pune într-un vas de mică adâncime.
3
Întindeți fiecare parte a peștelui cu amestec de sos de salată; se acoperă cu covrigi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
CovrigiCovrigi
Ardei ArbolArdei Arbol
PeștePește
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează peștele încet, gătind 3 până la 4 minute pe fiecare parte (sau până când se rumenesc și temperatura internă atinge 145 de grade F) adăugând ulei suplimentar, dacă este necesar. Păstrați peștele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Bateți conservele de caise, muștarul Dijon și jumătate și jumătate împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand sosul este cremos si se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Muștar DijonMuștar Dijon
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
8
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista