Covrig Cod Crusted cu sos de caise Dijon
Covrig Cod Crusted cu sos de caise Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, jumătate și jumătate, dressing pentru salată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oferte minunate de pui covrig cu sos picant de miere Dijon, Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon, și Covrig-chipsuri de murături cu crustă cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de salată și sarea condimentată într-un castron mic. Pulse covrigei într-un robot de bucătărie până când covrigii sunt tocați fin, lăsând câteva bucăți mici; acest lucru face aproximativ 1 cană.
Se pune într-un vas superficial.
Întindeți fiecare parte a peștelui cu amestec de pansament pentru salată; înveliți cu covrigi zdrobiți.
Încălziți 2 linguri ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se sotează peștele încet, gătind 3 până la 4 minute pe fiecare parte (sau până se rumenesc și temperatura internă atinge 145 de grade F) adăugând ulei suplimentar, dacă este necesar. Păstrați peștele cald.
Bateți conservele de caise, muștarul Dijon și jumătate și jumătate împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana cand sosul este cremos si se ingroasa usor.
Serviți sosul peste pește.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.