Couscous fructat și prepeliță condimentată
Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, cuscusul fructat și prepelița condimentată ar putea fi un spectaculos fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $2.39 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți prepelițe, caise, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat, Pui de lămâie cu cuscus de măsline Fructat, și Vârtejuri condimentate cu fructe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți sucul de portocale și caisele până fierbe.
Se ia de pe foc și se scot 2 linguri de suc pentru pansament.
Se toarnă cuscusul într-un castron și se toarnă sucul și amestecul de caise, se acoperă și se lasă să stea 5 minute. Într-un castron, amestecați ceapa feliată în 1 lingură de oțet și dați deoparte. Îndepărtați cuscusul cu o furculiță până când bucățile sunt rupte.
Adăugați ierburile și nucile de pin.
Încălziți un grătar sau grătar până când este foarte fierbinte. Frecați prepelița cu puțin ulei. Condimentează bine, presară peste scorțișoară și stropește cu puțină miere. Grătar sau grătar prepelița timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când este crocantă la margini.
Se amestecă uleiul de măsline rămas cu sucul de portocale rezervat, oțetul și mierea. Condimentează și amestecă bine.
Scurgeți ceapa și aruncați-o în cuscus.
Serviți prepelița pe cuscus cu pansament turnat peste, împrăștiat cu frunze de mentă.