Cotlă de porc și ardei roșu prăjit
Cotlet de porc și ardei roșu prăjit este un fel principal care servește 6. Pentru 3,6 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 508 de calorii. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, apă, suc de lămâie și pesmet de pâine condimentat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Coacerea cu paste cu ardei roșu prăjit în tigaie, Coacerea cu paste cu ardei roșu prăjit și feta și Coacerea cu tăiței cu dovlecei cu brânză cu porumb prăjit și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie sau ungeți cu spray antiadeziv.
Combinați făina și pesmetul într-un castron puțin adânc. Într-un castron mic, bateți ouăle și apa împreună.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Înmuiați cotletele în amestecul de ouă, dragați în amestecul de făină și pesmet și aranjați cotletele într-o tigaie fierbinte. Cotletele rumene ușor până se rumenesc pe ambele părți și sunt fierte.
Scoateți din tigaie și puneți pe tava pregătită. Acoperiți cotletele cu fâșii de ardei roșu prăjiți. Pus deoparte.
Într-o cratiță mică, topește untul la foc mediu. Adaugati incet faina, amestecand cu telul pana la culoarea maro deschis. Bateți încet laptele în făină și continuați să amestecați până când sosul se îngroașă.
Luați de pe foc și adăugați ciupercile și sucul de lămâie. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Acoperiți uniform fiecare cotlet cu sos alb de ciuperci.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.